SAP Learning Education Student Edition

SAP LEARNING HUB İLE DANIŞMANLIK SERTİFİKANIZ SAP’ NİN KENDİSİNDEN !

SAP eğitimlerinin bulut tabanlı Success Factors teknolojisi üzerine taşınmasıyla oluşturulan Learning Hub platformu, tek bir noktadan eğitim dökümanları, e-eğitimler (e-learning), ve sosyal öğrenme odalarına 7/24 erişim sağlamaktadır. SAP E-Learning ile SAP’nin deneyimli kadrosu tarafından hazırlanmış videoları izleyebilir, webinar’lara katılabilir, handbook’ları görüntüleyerek kendinizi geliştirebilir, SAP Live Access modeli ile birlikte bir eğitim sistemine erişim sağlayabilir ve SAP Community Network’ündeki tartışmalara katılabilirsiniz.

E-Learning Hub’ın öğrenciler, SAP müşterileri ve iş ortakları için farklı versiyonları bulunmaktadır.

SAP yetkinliğini Türkiye' de ki ilk eğitim partneri olan Yeditepe Üniversitesi ayrıcalığı ile almak için sizde başvurunuzu yapın SAP dünyasındaki yerinizi alın!!

Detaylı bilgi ve başvuru için : http://sem.yeditepe.edu.tr/tr/bireysel-egitim/sap-learning-education-student-edition