Haberler ve Duyurular

Konferans: Prof.Dr. Aziz Sancar ve Prof.Dr. Gazi Yaşargil Yeditepe Üniversitesi'nde buluştu

ÜLKEMİZİ BİLİM TARİHİNE ALTIN HARFLERLE YAZDIRAN PROF. DR. AZİZ SANCAR VE PROF. DR. GAZİ YAŞARGİL YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ’NDE BULUŞTU

DNA Onarımı alanındaki çalışmalarıyla 2015 Nobel Kimya Ödüllü bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar ile Yüzyılın Beyin Cerrahı ve Dünya Tıp tarihine geçen 50 hekimden biri olma unvanını kazanmış olan Prof. Dr. Gazi Yaşargil Yeditepe Üniversitesi’nde özel bir etkinlikle bir araya geldi.

Türkiye'de ilk defa Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde gerçekleştirilen ve her yıl düzenlenen “Dental Mikroskop Nasıl Kullanılır?” konulu kursumuz bu sene 17 Nisan'da düzenlendi.

Türkiye'de ilk defa Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde gerçekleştirilen ve her yıl düzenlenen “Dental Mikroskop Nasıl Kullanılır?” konulu kursumuz bu sene 17 Nisan 2016'da düzenlendi. Yoğun ilgi gören kursun eğitmenleri fakültemizden Doç. Dr. Meriç Karapınar Kazandağ, Doç. Dr. Haktan Yurdagüven ve Prof. Dr. Bahar Eren Kuru oldu. Farklı disiplinlerden olan hocalarımızın bir arada eğitim verdiği bu kurs, bu sayede ülkemizdeki ilk interdisipliner mikroskop kursu olma özelliğini de kazanmış oldu.

Duyuru: Avrupa’nın önde gelen oyunculuk ekollerinden olan Michael Chekhov Europe, üniversitemiz ile birlikte Oyunculuk Eğitimi Sertifika Programını hayata geçiriyor.

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ VE MICHAEL CHEKHOV EUROPE İŞBİRLİĞİ İLE OYUNCULUK EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

Avrupa’nın önde gelen oyunculuk ekollerinden olan Michael Chekhov Europe, Yeditepe Üniversitesi ile birlikte Oyunculuk Eğitimi Sertifika Programını hayata geçiriyor.