Hakkımızda

Hayat boyu öğrenci kalmayı başarabilenler bu yolculuğun insan hayatını ne kadar zenginleştirdiğinin farkında olanlardır. Gerek profesyonel hayatımızda kendimizi geliştirmek adına, gerekse bireysel gelişimimiz adına olsun, “yaşam boyu eğitim” bizleri yaş aldıkça değil, bildikçe, öğrendikçe olgunlaştırır, derinleştirir. Kültür ve sanat bizlere hayata bakışımıza dair yeni pencereler, renkler katar. Bilen değil sürekli öğrenen olarak kaldığımızda içimizdeki o merak bizi geliştirir.

Kurulduğu ilk fikirden ve günden beri Yeditepe Üniversitesi bu yola baş koymuş, kısa denebilecek sürede Türkiye’nin en büyük üniversitesi olmayı başarmıştır. Her yıl binlerce donanımlı mezun veren üniversitemiz, eğitim felsefesini genişleterek “Yaşam Boyu Eğitim” konsepti ile eğitim kitabına yepyeni bir sayfa ekliyor.

Nitelikli akademisyenler ile konusunun uzmanı eğitmenleri tek bir çatı altında toplayarak hazırladığı programlarla “Yaşam Boyu Eğitim” merkezi, öğretme merakınızının yanısıra mesleki ve bireysel gelişiminize de katkıda bulunacak onlarca konu ile sertifika programları ve atölyelerini başlatıyor.

Artık üniversitemiz herkese açık !

Gelin bu ailenin bir parçası olun;

ne de olsa bir okul, yetiştirebildikleri kadar büyük ve değerlidir.